Walami

Benyomások és érzések a világ aktuális rezdüléseivel kapcsolatban

HTML

Viszlát, és kösz a spameket!

2008.10.20. 20:51 | Blogerovac | 1 komment

Kíméletlen ez a világválság, ami betolta a melső papucsát már hozzánk is. Hogy min érezni a kíméletlenségét legjobban? Két napja egy árva spam nem érkezett a 5 db, különbőző szolgáltatóknál lakó e-mail címemre.

Hát senki nem támogatja már Viagrával a nemi életem? Sehol az elektronikus bankom belépőjét elcsaklizni készülő, ám tini szexet ígérő trójai vírust bújtató spam? Recesszióba dőlt az összes autó-, ruha-, szórakoztató elektronikai és egyéb forgalmazó? Talán már a Belügyminisztérium sem tudja egy fincsi direkt marketingre elsózni a nem éppen erre a célra fenntartott elérhetőségemet?

Mi lesz így a magányos emberekkel, akiknek se barátuk, se barátnőjük, se e-mail képes ismerősük, ám mégis valahányszor megnyitották a levelezőprogramjukot, mindig hálásan láthatták, hogy 5-10 új levelük érkezett.

Megijedtem. Ez a válság sokkal súlyosabb, mint ahogy a média összes csatornája okádja ránk. Kell ennél keményebb bizonyíték erre? :)

 

Címkék: spam világválság

A bejegyzés trackback címe:

https://walami.blog.hu/api/trackback/id/tr96723701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.10.20. 23:17:55

ne agódj én megkaptam helyetted is:D
süti beállítások módosítása