Walami

Benyomások és érzések a világ aktuális rezdüléseivel kapcsolatban

HTML

Mit olvassanak a férfiak?

2009.04.23. 10:04 | Blogerovac | Szólj hozzá!

Tegnap nagybevásárlás volt egy hiperben, mert ott kapható jelenleg az ismert legolcsóbb akácméz. Mivel, amióta ellenőrzik a kereskedelmi forgalomban levő mézek minőségét, sok helyen duplájára ugrott az ára, így ez szempont. Nyilván a "pancsolt" mézet olcsóbb volt előállítani.

Szóval haladok az élelmiszerek felé, amikor megtorpantam a könyves szakasz előtt. Két napja fogyott el az utoljára olvasott könyv a kezemből, s bár a polcok roskadoznak itthon, de mégsem találtam igazán kedvemre valót (mivel ami az, azt már olvastam, ami meg nem, azt meg talán sosem fogom), így gondoltam körülnézek.

A bestseller polcon szinte semmi értékelhető. Igazán felszínes kiadványok, botrány könyvek, "napi slágerek". Mögötte a "Női könyvek szigete". Tovább "eveztem" gyorsan a borítókat látva. Mögötte az "Ifjúsági könyvek szigete". Mellette "Mesesziget". Aztán újságok. Férfiaknak semmi.

Szóval, ha felnő egy férfiember, akkor már ne pazarolja olvasásra az időt? Vagy nyilván a focis, meg Forma-1-es könyvekkel nem telne meg egy "sziget". Más meg mi is érdekelhetne egy felnőt hímneműt, nem?

Na, jó, az igazsághoz tartozik, hogy azért a szélen volt egy sor regény, és szépirodalom, csak úgy - mindenkinek :)

Címkék: olvasás könyvek

A bejegyzés trackback címe:

https://walami.blog.hu/api/trackback/id/tr41160721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása