Walami

Benyomások és érzések a világ aktuális rezdüléseivel kapcsolatban

HTML

Tele tank 10 ezer alatt

2008.12.17. 13:32 | Blogerovac | Szólj hozzá!

Alig-alig emlékszem, mikor volt utoljára, hogy 10 ezer forintból tele tudtam tankolni az autót (42 literes tank). Nosztalgikusan kellemes az érzés. Persze az az igazság, hogy tele gyakran nem is nagyon akartam az utóbbi hónapokban :)

Ráadásul egy barátomnak van az az irányelve, hogy nem is érdemes csurig tölteni az autót üzemanyaggal, mert mi van, ha becsapódik egy meteor? ;) Vagy ami valószínűbb, hogy ellopják a járgányt? A különbözetből inkább érezzük jól magunkat - a következő tankolásig.

Na, de most! A világválság csökkenő kereslete csak letolta a várható életszínvonalunkon kívül a benzinárakat is. Így most év végén még egyszer érezzük jól magunkat, rúgjunk ki a hámból, és töltsünk egy tele tankot. Így mulat egy magyar úr ;)

Címkék: válság benzinár tele tank

A bejegyzés trackback címe:

https://walami.blog.hu/api/trackback/id/tr52827937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása