Walami

Benyomások és érzések a világ aktuális rezdüléseivel kapcsolatban

HTML

Azt vettem észre

2009.05.20. 09:59 | Blogerovac | Szólj hozzá!

hogy mennyire elszaporodtak a szarkák. Legalábbis a környékünkön. Tulajdonképpen üdítő a változatosság a sok galamb, és veréb mellett. Bár, hogy így írom, verebet nem is láttam mostanában. Meg nemrég mondják a híradóban, hogy az aranysakál is. Na mondom, az melyik országban, mert hogy lematadtam a hír elejéről. Aztán hallom, hogy a somogyi erdőkben már rendesen megtizedelték a vadálllományt, ezek a rókaszerű ragadozók.

A szarkákról persze akár átvitt értelemben is értekezhetnénk, elég ha csak a ma olvasott újabb "hivatalos" képviselői pénzlenyúlásra gondolok, miszerint bármelyik honatya "alkalmazhatja" akár a feleségét is asszisztensének, és ezért kérhet nettó 90e költségtérítést havonta.

Lehet, hogy mégis rá kellene mozdulni erre a politikusi pályára :)

Címkék: politika szarkák

A bejegyzés trackback címe:

https://walami.blog.hu/api/trackback/id/tr151160714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása